top of page

Vacature psychiater West-Vlaanderen

Wie?

Ben je volwassenenpsychiater of behaal je binnenkort dit specialisme? Spreekt de acute setting van een PAAZ jou sterk aan? Heb je een algemene achtergrond met een oplossingsgerichte visie? Neem dan even de tijd om onderstaande vacature te bekijken.


Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. Het ziekenhuis is gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij enkele grootsteden.


Inhoudelijk?

Als psychiater houd je ambulante raadplegingen voor volwassenen met verscheidene stoornissen. Alcoholverslaving, angststoornissen en stemmingsproblemen zijn enkele van de meest voorkomende pathologieën. Verder sta je ook mee in voor de gehospitaliseerde patiënten op de PAAZ-afdeling. De liaisonfunctie wordt ondersteund door de aanwezige psycholoog. Tot slot ben je tijdens je wacht eveneens verantwoordelijk voor de beslissingen omtrent spoedgevallen psychiatrie.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een kleinschalig ziekenhuis met korte communicatielijnen en een sterk aanwezige collegialiteit. Je zal samenwerken met 2 gemotiveerde psychiaters en bovendien een hardwerkend team van gespecialiseerde verpleegkundigen. De grootste troeven van deze positie zijn de mogelijkheid tot regelmatig vakgroep- en multidisciplinair overleg en de nauwe samenwerking met spoed ter ontlasting van de wachten.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op. Zo kunnen we in alle eerlijkheid uitzoeken of jij al dan niet de geschikte psychiater bent voor invulling van deze positie.bottom of page