Vacature psychiater West-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 15 jun. 2021

Wie?

Ben jij psychiater (in wording)? Spreekt de acute setting van een PAAZ jou sterk aan? Ben jij specifiek geïnteresseerd in de gerontopsychiatrie? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreken er Nederlands.


Inhoudelijk?

Als psychiater in dit centrum heb jij een boeiende mix binnen jouw takenpakket. Enerzijds doe je consultaties voor patiënten met verscheidene stoornissen. Alcohol- en drugverslaving, angststoornissen en (zwaardere) gedragsproblemen zijn hierbij de meest courante problematieken. Anderzijds sta je ook mee in voor de gehospitaliseerde patiënten op de PAAZ-afdeling en een kleinere ambulante dienst. Tot slot ben je tijdens je wachtdienst eveneens verantwoordelijk voor de beslissingen omtrent spoedgevallen psychiatrie, waarbij de spoedafdeling jou kan ondersteunen met hun sterke expertise qua eerste opvang.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een fijne werkomgeving met korte communicatielijnen. Jouw twee gemotiveerde collega’s fungeren als klankbord bij moeilijke casussen of wanneer jij daar nood aan hebt. Alsook kan je terugvallen op de ondersteuning van een geroutineerd, multidisciplinair team. De grootste troeven van deze positie zijn de omkadering vanuit het management en de uitbouwmogelijkheden binnen voornamelijk de gerontopsychiatrie.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd of deze functie bij jou past? Stuur dan nu een mailtje naar amber@2thact.be of neem een kijkje via onze site www.2thact.be en neem contact op!