top of page

Vacature radioloog Luik

Wie?

Vind je het als radioloog (in opleiding) belangrijk dat patiënten korte wachttijden hebben en in een warme en gemoedelijke sfeer terecht kunnen bij jou? Heb je ambitie om een dienst mee te doen groeien en heb je hierin graag wat inhoudelijke vrijheid? Verkies jij een groene omgeving boven het drukke stadsleven? Dan is deze plaats, waarbij je jouw professionele ambities kan combineren met een fijn gezinsleven, wellicht iets voor jou!


Waar?

Je gaat aan de slag in een algemeen ziekenhuis in de provincie Luik. De site is omwille van zijn uitstekende ligging vlot bereikbaar vanuit de omliggende steden en buurlanden. Toch woon je in een oase van rust en groen. Dit is niet alleen aangenaam om te wonen, tevens ervaar je hier geen problemen op vlak van kinderopvang en scholen (zonder wachtlijsten). Het Frans en Duits zijn de meest courante voertalen. Kennis van beiden biedt een grote meerwaarde, maar is geen absolute must.


Inhoudelijk?

Je bent als radioloog allround inzetbaar, met de mogelijkheid om dit verder te finetunen richting eigen expertise/interesse. De werkdomeinen binnen radiologie zijn o.m. MRI, interventionele radiologie, senologie en echogeleide puncties. Je bent dagelijks goed omringd door collega-specialisten en secretariaatsmedewerkers. Korte communicatielijnen en open overlegmomenten zijn typisch in dit ziekenhuis. Ook investeringen in moderne apparatuur staat hier volop op de radar.


What’s in it for you?

Een warme werkomgeving met solide (bestaans-)zekerheid binnen het zorglandschap op nummer 1! Verder zijn de diverse uitbouwmogelijkheden, goed georganiseerde wachtregeling en collegiale werksfeer grote troeven. Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Perfect! Hier kan je met veel autonomie en vrijheid meebouwen aan de organisatie van de dienst, met inbegrip van jouw eigen agenda. Hierbij wordt jouw inbreng absoluut naar waarde geschat!


Wat moet je nu doen?

Is dit de (werk)omgeving waar jij als radioloog naar op zoekt bent? Dan vertellen we je er heel graag meer over. Neem contact op met mireille@2thact.be

bottom of page