Vacature radioloog met kennis interventionele radiologie in regio Brussel

Wie?

Ben je arts-specialist of laatstejaarsassistent-in-opleiding binnen de radiologie? Ben je bekwaam in de interventionele radiologie? Dan kan onderstaande positie wel eens de volgende stap in jouw carrière vormen.


Waar?

De vacature betreft een mogelijkheid binnen jouw vakgebied in een ziekenhuis in de omgeving van Brussel. De patiënten spreken er hoofdzakelijk Frans.


Inhoudelijk?

Je bent als interventioneel radioloog verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerhande ingrepen zoals embolisaties en biopsieën (30% van de activiteit). Deze activiteit combineer je met werkzaamheden binnen de algemene radiologie (70% van de activiteit).


What’s in it for you?

Je komt terecht in een groot team van bekwame radiologen. Het ziekenhuis staat bekend om haar focus op patiënttevredenheid, innovatie en een persoonlijke aanpak. Een gezellige drukte vormt er de algemene sfeer.


Wat moet je nu doen?

Ben je geprikkeld? Neem dan gewoon contact met ons op. Wie weet strookt jouw verhaal wel perfect met deze van het ziekenhuis en de dienst radiologie. Dat zoeken we met plezier samen uit!

© 2017 by 2THACT