Vacature reumatoloog Brussel

Wie?

Heb je als reumatoloog zin in een unieke jobinvulling? Spreekt het domein van systeemziekten je aan? Reiken jouw interesses verder dan de klinische taken als reumatoloog? Dan kan dit jou wel prikkelen!


Waar?

Je komt terecht in een sterk onderbouwd en goed functionerend ziekenhuis in Brussel.

Inhoudelijk?

Jouw klinische activiteit bestaat hoofdzakelijk uit consultaties en multidisciplinair overleg. Naargelang jouw skills kan de focus gelegd worden op gespecialiseerde projecten en casussen binnen het domein van reumatologie. Daarnaast is er een sterke en academisch onderbouwde kennis over systeemziekten in huis. Daarnaast vul je je takenpakket aan met opleiding van assistenten, onderwijs aan studenten en ondersteuning bij wetenschappelijk onderzoek.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een klein, maar zeer ambitieus en sterk onderbouwd team. Je kan dit eventueel combineren met een thuispraktijk. Bij voorkeur gaat dit over een voltijdse betrekking, al is een deeltijdse functie ook bespreekbaar.


Wat moet je nu doen?

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving? Stuur dan nu een mailtje naar sara@2thact.be of neem een kijkje via onze site www.2thact.be en neem contact op!