Vacature zaalarts geriatrie Antwerpen

Wie?

Ligt de ouderenzorg ook in het bovenste schuifje bij jou? Ben je een autonoom, communicatief vaardig persoon én bovendien arts? Dan is deze positie als zaalarts op een geriatrische afdeling wellicht een match!


Waar?

Jouw nieuwe stekje wordt een centraal gelegen middelgroot ziekenhuis in de regio Antwerpen. Het patiëntenbestand is voornamelijk Nederlandstalig.


Inhoudelijk?

Als zaalarts word je de rechterhand van het coördinerend staflid geriatrie. Je trekt mee de kwalitatieve zorg van de gehospitaliseerde patiënten. Jouw takenpakket omvat het uitvoeren van een correct opname- en ontslagbeleid, de dagelijkse zaalronde in afstemming met het verplegend team en het voeren van familiegesprekken.


What’s in it for you?

Heb jij zin om een (extra) klinische ervaring op te doen? Werk je graag hands-on in een familiaire setting? Ga dan voor deze optie, je komt in een heel warm team terecht.

De afdeling is bovendien in volle groei met nieuwe uitbouwprojecten in de pipeline, waar ook jij je stempel op mag drukken. Een affiniteit voor orthogeriatrie is hierbij alvast een pluspunt!


Wat moet je nu doen?

Zin om eens van gedachten te wisselen hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zetten de virtuele koffie alvast klaar.

© 2017 by 2THACT