Vacature Zaalarts pneumologie West-Vlaanderen

Wie?

Heb je als (basis)arts zin in een unieke jobinvulling? Spreekt het domein van pneumologie je aan? Reiken jouw interesses verder dan de klinische taken als zaalarts? Lees dan zeker even verder!


Waar?

Je komt terecht in een innovatief en groot ziekenhuis met verschillende campussen in West-Vlaanderen. Deze site is ook vlot bereikbaar vanuit Nederland.


Inhoudelijk?

Je werkt samen met een enthousiaste equipe, bestaande uit 3 longartsen, zaalverpleegkundigen, alsook paramedische disciplines. Je wordt in principe de rechterhand van de longartsen en het eerste aanspreekpunt van de spoedartsen bij hospitalisaties.


Als zaalarts werk je in hoofdzaak onder supervisie. Maar naargelang jouw skills en aanpak kan de focus gelegd worden op bijkomende specifieke taken en inhoudelijke groei/opleiding. Eventueel kan deelnemen aan de wachtregeling ook een optie zijn.

Deze campus kent een diverse patiëntenpopulatie met mogelijkheid tot veel afwisseling. Binnen deze job heb je een mooi evenwicht tussen patiëntencontact , teamwork en administratief werk (conform JCI-accreditatie normen).


What’s in it for you?

Je komt terecht in een goed draaiend team van pneumologen met onder andere subspecialisme pneumo-oncologie en slaap. Deze dienst staat gekend om een sterke expertise inhouse en bijgevolg vele opleidingsmogelijkheden. Tevens staat de uitbouw van een nieuw slaaplabo op de planning.


Behalve een gevarieerde jobinhoud kunnen ook het uitbouwpotentieel en het gunstig statuut binnen een stabiele organisatie overtuigen.


Wat moet je nu doen?

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving? Zoek dan contact met ons. Wij bewandelen met alle plezier samen met jou de piste van deze eventuele jobverandering.