Vacature ziekenhuishygiënist Antwerpen

Wie?

Ben jij een MAsc Verpleegkunde met bijkomende bekwaming en/of interesse in ziekenhuishygiëne? Liggen de kernwoorden kwaliteit, innovatie, veiligheid en samenwerking ook bij jou in het hoogste schuif? Ben jij bovendien een vlotte communicator en (hoofdzakelijk) zelfstandige werker? Lees dan zeker nog even door.


Waar?

Je neemt deze functie op in een algemeen ziekenhuis in de regio rond Antwerpen.


Inhoud?

Binnen het team ziekenhuishygiëne sensibiliseer, ondersteun en coach je alle zorgprofessionals bij het voorkomen, signaleren en bestrijden van ziekenhuisinfecties. Hierbij geef jij geregeld opleidingen/adviezen en/of voorlichting aan de medewerkers. Bovendien waak jij over de verdere ontwikkeling en implementatie van het beleid rond infectiepreventie op ziekenhuisbreed niveau. Als laatste sluit jij ook aan bij relevante werkgroepen/comités binnen jouw specifiek vakgebied.


What’s in it for you?

Heb jij affiniteit met het thema ziekenhuishygiëne, maar nog niet de kans gehad om effectief de bijkomende opleiding te volgen? Dan kan je op deze plek, on the job verder opgeleid worden! Het ziekenhuis zet immers in op een kwalitatief opleidingstraject voor aspirant-ziekenhuishygiënisten. De warme, familiale werkcultuur en goede omkadering met tal van extralegale voordelen zorgen voor een extra aantrekkingskracht tot dit centrum.


Wat moet je nu doen?

Nog niet volledig overtuigd? Neem dan nu contact op met ons. We spreken graag nog even alles goed door met jou tijdens een verkennend gesprek.