top of page

Vacatures arbeidsarts Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je arts (-specialist) met een bijkomende specialisatie of interesse in arbeidsgeneeskunde? Denk je aan een carrièreswitch in deze richting, maar weet je niet goed of deze functie wel bij je past? We helpen jou graag op weg! Benieuwd naar meer? Lees dan zeker nog even door.


Waar?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Er zijn momenteel twee posities vacant. Eentje in centrum Gent en één regio Zottegem-Geraardsbergen-Ninove. Binnen deze regio’s zal jij jouw functie uitvoeren op verplaatsing met eigen bedrijfswagen.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts maak je deel uit van een multidisciplinair team en werk je nauw samen met collega-preventieadviseurs en verpleegkundigen. Je ben onder meer verantwoordelijk voor het gezondheidstoezicht van de medewerkers in de aan jouw toegewezen bedrijven. De meeste klanten situeren zich in de zorgsector. Zorg dragen voor mede-zorgprofessionals wordt dus jouw hoofdtaak!

Verder staan interdisciplinaire projecten ook op jouw agenda. Je hebt hierbij de ruimte om deze op eigen interesse en expertise af te stemmen. Als neutrale partij blink jij uit qua communicatieve skills. Je bent de raadgever van de klant en geeft advies op vlak van preventie & welzijn aan zowel werknemer als werkgever.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Heb je de specialisatie nog niet behaald? Dan kan je de Masteropleiding volgen terwijl je aan de slag bent, en dit op jouw tempo. Deze functie biedt een contract van onbepaalde duur met tal van extralegale voordelen en ruime verlofregeling. Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.


Wat moet je nu doen?

Kort gezegd: zin in iets nieuws, uitdagends of benieuwd naar een carrièreswitch naar dit mooie beroep? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons. We bespreken graag alle stappen in dit proces. 📥 Celine


コメント


bottom of page