top of page

Vacatures huisarts Bourgogne

Wie?

Ben je huisarts of laatstejaars huisarts-in-opleiding? Denk je verder dan de Belgische landsgrenzen? Lees dan snel hieronder de mogelijkheden.


Waar?

Je gaat aan de slag in de zonnige Bourgogne in Frankrijk. Je komt er terecht in één van de groepspraktijken in de bruisende steden of eerder landelijke gemeenten.


Inhoudelijk?

Je biedt eerstelijnszorg aan patiënten uit de regio. Uiteindelijk bouw je op deze manier je eigen patiëntenbestand uit. In enkele van de groepspraktijken zie je ook meer acute pathologieën wegens de aanwezigheid van een kleine spoedeisende hulppost.


What’s in it for you?

Je beoefent je job in ‘la Douce France’. Je werkt in elke gezondheidscentrum in een multidisciplinair team dat kan bestaan uit artsen, verpleegkundigen, tandartsen, kinesisten, psychologen, diëtisten,… Verder word je praktisch begeleid bij je verhuis zoals bij het vinden van een woonplaats of het leren van de Franse taal.


Wat moet je nu doen?

Denk je dat een job als huisarts in Frankrijk iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samen uitzoeken of dergelijke functie jou al dan niet op het lijf geschreven staat.

Comments


bottom of page