top of page

Vacatures Verpleegkundige Frankrijk of Frans overzees gebied
Wie?

Ben jij een algemeen, operatie- of anesthesieverpleegkundige en heb je zin in een carrièrewending? Ben je even in between jobs en zoek jij nog de geknipte uitdaging? Droom jij al langer over een buitenlandse ervaring, maar je twijfelt nog? Lees dan zeker even verder!


Waar?

Wij hebben op heden een aantal fijne opties in Frankrijk en/of Martinique in heel diverse regio’s. In Frankrijk zoomen we verder in op bijvoorbeeld de Jurastreek of de Bourgogne. Eén ding is verzekerd: je komt er sowieso thuis in de natuur!


Inhoudelijk?

Er zijn verschillende pistes mogelijk, die wij graag matchen aan de hand van jouw specifiek profiel. Via een kennismakingsgesprek geven we graag verdere details/context.

Hieronder alvast een aantal richtingsvragen:

  • Zijn er specifieke zaken die voor jou op persoonlijk vlak belangrijk zijn?

  • Heb je een uitgesproken voorkeur qua context (klinische setting of daarbuiten)?

  • Voor welk contract sta je op heden open (vast/tijdelijk)?

  • Heb je een voorkeur qua regio of land?

What’s in it for you?

Aan werken in het buitenland gaat een goede voorbereiding vooraf. Deze doen wij uiteraard samen met jou. In overeenstemming met de betreffende ziekenhuizen of gezondheidscentra wordt jouw verblijf (en voor Martinique zelfs vlucht) geregeld en vergoed gedurende 6 maanden. Echte natuurliefhebbers komen er zeker aan hun trekken. Elk van deze opportuniteiten liggen in uitgestrekte, mooie natuurgebieden. Bovendien krijg je door een 35u werkweek ook meer tijd en ruimte om te genieten van jouw nieuwe omgeving.


Wat moet je nu doen?

Blijft deze oproep langer door je hoofd spoken dan gedacht? Goed teken! Volg je intuïtie en contacteer ons vrijblijvend:


Comments


bottom of page