top of page

Warm team van recruiters zoekt administratieve assistent (m/v/x)!

Wie zoeken wij?

Als bedrijf in volle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste proactieve sidekick. Iemand met een oog voor detail, die speelt met data en ook over een vlotte en professionele pen beschikt. Aangezien wij ook verder in België en internationaal groeien, is een sterke basis Frans of tweetaligheid een grote plus maar geen must. Gezien onze doelgroep is kennis van de gezondheidssector natuurlijk ook mooi meegenomen!


Wat ga je doen?

Als administratief assistent help je de recruiters met de correcte mapping van functies in onze CRM tool. Je volgt mee de status op van projecten en houdt klantenfiches up-to-date.

Daarnaast publiceer je vacatureberichten, ga je actief op zoek naar nieuwe communicatie platformen en bereid je mee onze events voor. Je staat regelmatig in contact met kandidaat-artsen en klanten, zowel telefonisch als schriftelijk.

Last but not least zorg je ervoor dat alles logistiek op wieltjes loopt.


Wat bieden we?

Voor dit alles bieden wij jou een organisatie met een warm enthousiast team in volle groei. Wij zetten ons in voor een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen en die ruimte biedt voor verschillen.

Goesting om mee te bouwen aan dit groeiverhaal? Neem dan snel contact op met Brigitte Boivin.


Brigitte@2thact.be of 0471 365 918

bottom of page