REKRUTERING VAN ARTSEN, ZORGSPECIALISTEN  EN HEALTHCARE CONSULTANTS

STRATEGISCH MANAGEMENT, COACHING EN PUBLIC AFFAIRS

Over 2THACT en verbinden

Als rekrutering- , advies-  en projectmanagementbureau met focus op de Healthcare sector, leggen wij de nadruk op het verbinden van mensen en organisaties. Zo werken wij specifiek voor ziekenhuizen, zorgorganisaties, bedrijven & overheden actief in de Healthcare- en farmasector. Deze verbinden wij onder andere met artsen, professionals in de zorg, Healthcare Consultants & Business Analisten. 

Vanuit een nood binnen ziekenhuizen en organisaties naar specifieke (arts)profielen hebben we een gespecialiseerde servicelijn opgezet inzake rekrutering van artsen en specialisten in de zorg.  Ons uitgebreide netwerk in deze sector, zowel nationaal en internationaal, voedt sterk deze servicelijn. Een snelle opvolging van de dossiers alsook een betrokken, warme en menselijke aanpak is onze stijl.  2THACT zet hierbij sterk in op direct searching waarbij er diepgaand en breed gezocht wordt naar geschikte matches.

De oprichters, Pieter en Sara, vormen reeds meer dan 10 jaar een geolied team en kunnen hierdoor snel schakelen. Samen hebben ze ettelijke  jaren ervaring als strategische consultant in onder meer de Healthcare, Public als privé-sector. Pieter legt zich in het bijzonder toe op coaching, lobby en public affairs in de healthcare sector, onder andere in ziekenhuizen en de farmasector. Collega Sharon heeft jaren ervaring op vlak van matching, searching en accountmanagement binnen het domein van rekrutering

Het plaatsen van geschikte mensen is vaak niet voldoende. Daarom zetten we op maat ook strategische consultancy-projecten op of helpen we bij businesscases en implementatie ervan.

© 2017 by 2THACT