WIE ZIJN WIJ?

profiel sara.jpg

Sara Lambrechts

Account & projectmanager, zaakvoerder

Ervaren consultant in Health & Public sector

Foto 3 AS.jpg

Anne-Sophie Byttebier

Healthcare Talent Consultant

Enthousiaste recruiter

Profielfoto celin (2).jpg

Celine Dhaenens

Healthcare Talent Consultant

Gemotiveerde recruiter/Consultant

foto Brigitte Boivin.jpg

Brigitte Boivin

Healthcare Coach en Bemiddelaar

Pieter Boudrez

Healthcare & Pharma expert

Ervaren consultant in Health & Public sector

Mireille.jfif

Mireille De Winter

Healthcare Talent Consultant

Ervaren HR medewerker en recruiter

00100lPORTRAIT_00100_BURST20191015225228014_COVER~2.jpg

Griet Markey

Healthcare Talent Consultant

Enthousiaste recruiter

De oprichters, Pieter en Sara, vormen reeds meer dan 10 jaar een geolied team en kunnen hierdoor snel schakelen. Samen hebben ze ettelijke  jaren ervaring als strategische consultant in onder meer de Healthcare, Public als privé-sector. Pieter legt zich in het bijzonder toe op coaching, lobby en public affairs in de healthcare sector, onder andere in de farmasector. 

Collega Mireille heeft uitgebreide ervaring op vlak van werving en selectie, soft HR en loopbaancoaching. Ze heeft jarenlang gewerkt in een ziekenhuisomgeving waar ze ook instond voor het rekruteren van artsen en zorgprofessionals. Voor onze collega Celine is de medische wereld niet onbekend. Zij heeft jaren ervaring in een Academische/klinische setting binnen de Healthcare sector en is aan de slag als enthousiaste recruiter/consultant. Collega Anne-Sophie werkte ook jaren in een klinische setting en zet zich met dit referentiekader nu volop in als gemotiveerde recruiter. Collega Griet vervoegt met haar 20 jaar ervaring in de zorgsector, ons powerteam. Zij kent de sector door en door en zet haar kennis graag in bij het vinden van de juiste match. And last but not least, vervolledigt Brigitte ons helemaal. Zij versterkt ons op vlak van coaching en bemiddeling. 

PARTNER VAN 2THACT

2THACT heeft doorheen de jaren een uniek en waardevolle partnerships opgebouwd. Dit vergroot niet enkel ons netwerk en (internationaal) bereik, Daarenboven versterkt dit ons ook inhoudelijk naar specifieke sectorkennis en succesratio.

Voor de searches naar geschikte kandidaten werkt 2THACT samen met BKV. Dit is een samengaan van netwerk en kennis vanuit België en Nederland. Vanuit het omvangrijk netwerk van BKV en hun krachtige positie in Nederland bemiddelen en begeleiden zij zorgprofessionals naar diverse andere landen. Specifiek voor België werken zij samen met 2THACT vanuit een exclusief partnership. Via deze weg worden de diverse campagnetools van BKV ingezet voor de Belgische vacatures.

“De nuchtere blik van een Belg, gecombineerd met de openhartige aanpak van een Nederlander op een bedje van creatieve brainstorming. Dat is hét succesrecept van de samenwerking tussen BKV en 2THACT! Sinds 2016 staat deze fijne samenwerking over de landsgrenzen heen op poten. Hierbij leggen wij elk onze eigen accenten, maar zetten gezamenlijk in op ons einddoel, namelijk artsen helpen navigeren tussen alle mogelijke opties binnen (of buiten) hun vakgebied.”