top of page

Onze aanpak

Als gespecialiseerd bedrijf verbindt 2THACT artsen (-specialisten), (ziekenhuis)apothekers, gespecialiseerde verpleegkundigen en bredere zorgprofessionals, staf- en directieprofielen met ziekenhuizen, bedrijven uit de pharmasector en medische hulpmiddelen, consultancy-bedrijven en/of andere organisaties in de zorg.

 

Wij staan meer dan 7 jaar in direct contact met artsen, gespecialiseerde zorgverleners en professionals, binnen of met interesse in Healthcare, in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, ... . Zo hebben wij een unieke database opgebouwd aan meer dan 40 000 contacten en/of kandidaten. Van hieruit staan we in contact met mensen uit diverse disciplines én hogere staf/-directiefuncties. Hierbij hebben wij voor dit bereik een goed zicht op de intenties, noden, plannen, .. op vlak van loopbaan van deze mensen. Het sterk netwerk én kennis van de sector uitgebouwd door Sara Lambrechts en Pieter Boudrez.

 

De medewerkers van 2THACT komen allen zelf uit de zorgsector en hebben naast klinische kennis ook sterke kennis over de context van de gezondheidszorg. Door de unieke combinatie van contacten, netwerk én team hebben wij een diepgaande expertise binnen het breder veld van de healthcare sector. We werken dus met een toegewijd en gespecialiseerd team.

 

Naast rekrutering voorzien wij ook specifieke loonbaanbegeleiding, onboardingcoaching, bemiddeling, strategische begeleiding en coaching op maat van artsen, zorgprofessionals en zorgorganisaties. Hiermee beogen wij een kwalitatieve en duurzame matching en plaatsing.

 

Tevens zetten wij in mentale versterking en veerkracht van zorgprofessionals.

Lees gerust meer over onze referenties.

bottom of page