top of page

Onze aanpak

Als gespecialiseerd bedrijf verbindt 2THACT artsen (-specialisten), (ziekenhuis)apothekers, gespecialiseerde verpleegkundigen en bredere zorgprofessionals met ziekenhuizen, bedrijven uit de farma en medische hulpmiddelen, consultancybedrijven en/of andere organisaties in de zorg. Vaak zijn wij voor onze contacten een neutrale verbinder en/of bemiddelaar naar een bepaalde positie. Zo hebben wij een brede database opgebouwd aan contacten en/of kandidaten.

 

Artsen komen vaak bij ons met een vraag naar carrière-oriëntatie of carrièreswitch binnen de eigen discipline of naar een nieuwe context. Graag helpen we dan ook met hun keuze uit verschillende mogelijkheden. Hiertoe voorzien wij ook specifieke loonbaanbegeleiding en coaching op maat van artsen, zorgprofessionals en zorgorganisaties, onder leiding van onze interne coach Mevr. Brigitte Boivin.

Daarnaast heeft 2THACT een mooi uitgebouwd internationaal netwerk én partners, alsook diverse opportuniteiten in binnen- en buitenland voor zeer uiteenlopende disciplines en functies.

 

Op vraag van opdrachtgevers gaan we ook vaak actief op zoek naar de juiste mensen voor de juiste context. Dit aan de hand van tools en methodieken op maat gecreëerd voor deze niche sector. Het sterk netwerk én kennis van de sector uitgebouwd door Sara Lambrechts en een vast team aan gespecialiseerde medewerkers is hierbij een sterke meerwaarde. Wij spreken jouw taal!

 

Voor de search naar geschikte kandidaten heeft 2THACT een samenwerkingsverband met BKV, een rekruteringsbureau met hoofdzetel in Nederland. Dit partnership vormt een mooie samensmelting van netwerk en kennis vanuit België en Nederland. Daarnaast zet 2THACT ook zelf acties op met bijhorend netwerk om de juiste kandidaten te bereiken. 

 

Als laatste kan je ook bij 2THACT terecht als advies- en projectmanagementbureau met focus op strategische consulting én de Healthcare Sector. De diepgaande ervaring op dit vlak en het uitgebreide netwerk van Pieter Boudrez voedt deze dienstverlening.

Lees gerust meer over onze referenties.

bottom of page