Voor organisaties

Ziekenhuizen, zorgbedrijven, adviesorganisaties, publieke sector en farmabedrijven..  allemaal hebben ze hun uitdagingen. De juiste mensen op de juiste plaats vinden daarvoor is een tijdsintensieve opdracht en vraagt om het nodige netwerk dat tot resultaten leidt. Net hierbij kan 2THACT helpen.

Niet enkel gaan wij op intensieve manier op zoek naar de juiste match, waar nodig kunnen wij tevens ondersteunen bij verander- of strategische trajecten

2THACT beweegt voortdurend tussen ziekenhuizen, farmabedrijven en publieke organisaties, waardoor we actief het scenario uittekenen om jouw uitdaging aan te pakken. Of het nu een rekrutering, een begeleidingsvraag of een business case is, 2THACT pakt het voor je aan. Lees hier meer over via onze referenties

Laten we samen eens praten over onze aanpak en trajecten. Graag luisteren wij naar jullie uitdagingen. 

Voor kandidaten

Als gespecialiseerde bedrijf binnen de Health Care verbindt 2THACT artsen (-specialisten), ziekenhuisapothekers en andere zorgprofessionals met ziekenhuizen, bedrijven  in de farma en medische hulpmiddelen, consultancy bedrijven of andere organisaties binnen de zorg. 

Hiertoe heeft 2THACT een internationaal netwerk en opportuniteiten binnen diverse disciplines en over verschillende regio's. 

Zowel als je aan de start staat van je carrière of al eventjes in het werkveld zit, kan je bij ons terecht. Wij begeleiden je van A tot Z. 

Komen we bij het luisteren naar jouw verhaal erop uit dat een carrièreswitch of loopbaanbegeleiding aan de orde is, dan kan je ook hiervoor bij ons terecht.