IN DE SPOTLIGHT: Vacature pneumoloog West-Vlaanderen

What’s in it for you?

Op deze werkplek krijg je de mogelijkheid om binnen een modern en vooruitstrevende setting te werken. Alles wat betreft infrastructuur, apparatuur en nodige omkadering zijn meer dan voorzien. Kom jij met een specifieke interesse in een bepaald subdomein en wil je dit verder uitbouwen? Dat kan! Kom gerust jouw visie delen.

Wat betreft de oproepbare wachtdienstregeling, geniet je van een zeer gunstige interne samenwerking. Momenteel bedraagt deze 1 op 6.

Werk je graag fulltime of liever eerder deeltijds? Ook hier kan bekeken worden wat de beste regeling voor jou is. Het ruime verlofpakket, met vrije inplanning, geeft jou alvast een betere work-life balance.

Ben jij een jonge arts-in opleiding binnen de pneumologie, en wil je deze optie toch graag reeds verkennen? Geen enkel probleem! De deur staat open om verder kennis te komen maken. Interesse? Lees gerust nog even door hieronder!


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket omvat zowel technische onderzoeken op het dagcentrum, als ambulante raadplegingen. Ook de gehospitaliseerde patiënten superviseer jij, samen met de 2 collega’s. Op minimale afstand van het ziekenhuis, bevindt zich tevens ook een gloednieuwe polikliniek. Ook hier is het mogelijk om jouw activiteit verder uit te bouwen.


Waar?

Jouw nieuwe werkplaats is een regionale klinische setting in de provincie West-Vlaanderen. Het Nederlands is er de voertaal.


Wie?

Zowel pneumologen met relevante klinische ervaring als jonge artsen-in opleiding komen in aanmerking voor deze positie. Herken jij jezelf in volgende karakteristieken:

  • Zelfstandig

  • Dynamisch

  • Teamplayer?

Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!


Wat moet je nu doen?

Spreekt deze vacature tot jouw verbeelding en wil je meer informatie en details te weten komen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Céline Dhaenens!


Céline@2thact.be

Contactformulier