top of page

Nieuws - Nieuwe plaatsingen

Bijgewerkt op: 10 jul. 2018

In onze sector kan een selectieproces de nodige tijd vergen. Heel wat stappen moeten immers gezet worden, heel wat gesprekken gepland. Als dan de kogel door de kerk is, maakt dit ons heel blij! Deze maand hebben wij het geluk om twee bevestigingen te ontvangen! Wat een fijne start van de zomer!


Zo hebben wij voor HABO, de huisartsenkring van Brugge en omstreken, een geschikte kringcoördinator gevonden! Een boeiende job die verschillende skills vraagt, een boeiende mix van actie, beleid en belangenbehartiging. Dit allemaal vanuit hartje Brugge. Een thuismatch voor ons deze keer, des te meer nauw aan het hart!


Ook hebben we een ambitieuze en vooral gemotiveerde zaalarts gevonden voor een dienst geriatrie in de rand rond Brussel. Wij geloven sterk in de concept en waren dan ook verheugd dat we op zoek mochten gaan naar dit profiel. We hadden bovendien een heel fijn, vlot en vooral warm contact met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Dat maakt het eens zo fijn voor ons.


We wensen deze startende kandidaten dan ook veel succes! Wij gaan de zomer alvast enthousiast tegemoet! Daar klinken we op!


Mooie realisaties mogen gevierd worden!Comments


bottom of page