top of page

Vacature geriater Antwerpen

Wie?

Ben je of studeer je binnenkort af als geriater met sterke ondernemingsskills? Help je graag zorgstrategisch denken over de afdeling in combinatie met jouw hoofdzakelijk klinisch werk? Scrol nog even door!


Waar?

Je komt terecht in een innovatief en groot ziekenhuis in de ruime regio rond Antwerpen.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket omvat het verlenen van zorg aan bed in een acute setting. De afdeling zal nog verder uitgebouwd worden met een dagkliniek en ondersteuning van het gemotiveerd verpleegkundig team. Tevens draag je je steentje bij aan de liaison functie in het ziekenhuis, samen met jouw collega-geriater. Patient centered care staat ook in deze centraal.


What’s in it for you?

In deze setting krijg je veel autonomie om de dienst verder te helpen uitbouwen, mits goede ondersteuning van het multidisciplinair team. Je komt terecht in een vooruitstrevende werkomgeving met sterke zorgexpertise. Dit ziekenhuis heeft als grootste troeven een zeer goede omkadering en bijhorend statuut, alsook een gunstige ligging en bereikbaarheid.


Wat moet je nu doen?

Maakt bovenstaande omschrijving iets in jou los? Wens je graag meer details over deze openstaande plaats? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We wisselen graag even van gedachten om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen.


Comentarios


bottom of page