top of page

Vacature Pneumoloog

What’s in it for you?


Ben jij een gedreven pneumoloog die op zoek is naar een nieuwe en aangename werkomgeving in Vlaanderen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!


Wil jij werken in een uitdagende en gevarieerde werkomgeving met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van dit ziekenhuis?


Binnen deze context zijn er heel wat mogelijkheden, van algemene pneumologie, slaap, pneumo oncologie, .. tot eigen invulling.


Inhoudelijk


Je zult werken in een aangenaam team van 6 waarin er een mooie balans is tussen leeftijd, achtergrond en subspecialisme. Samenwerking, een goede work-life balans en zorg voor elkaar staat hier centraal. Het is belangrijk dat je niet alleen aangename teamplayer bent, maar ook een warme toewijding hebt aan het vak. Binnen dit ziekenhuis zal je ook met zeer interessante pathologie te maken krijgen.


Ervaring binnen de oncologie of slaap is mooi meegenomen.  Een opleiding in huis naast een erkend stagemeester is een grote meerwaarde binnen dit centrum.


Als pneumoloog zul je een belangrijke rol spelen in het bieden van hoogwaardige zorg aan onze diverse patiëntenpopulatie.  


Uw profiel


·        Erkend pneumoloog in België

·        Ervaring in oncologie en slaap is een meerwaarde

·        Week- en weekendwacht behoren tot het takenpakket

·        Kennis Nederlands is verreist, Franse taal en eventueel andere talen is een meerwaarde

 

Waar?


Perifeer ziekenhuis in Vlaanderen met een goed draaiende dienst pneumologie. Dit centrum hecht veel belang aan het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg voor de lokale gemeenschap.


Next Step?


Voel je je aangesproken en klaar voor deze uitdaging?


Solliciteer dan nu en word lid van dit team dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten.

Neem contact op met 🔗celine@2thact.be. Wij kijken ernaar uit om deze opportuniteit verder toe te lichten.

Comments


bottom of page