top of page

Gezocht: ondernemende MKA-Chirurg

Bijgewerkt op: 5 nov. 2021

Wie?

Ben jij als MKA-Chirurg op zoek naar een uitdaging op het snijvlak van het klinische én ondernemerschap? Sta jij open om mee je schouders te zetten onder een vernieuwend internationaal concept? Kortom wil jij excelleren binnen de discipline van maxillo-faciale chirurgie? Dan is deze kans misschien iets voor jou!


Waar?

Je bouwt samen met een heel ervaren collega een nieuw en uniek concept uit met vestiging in België, Nederland én Frankrijk. Hierbij werk je op de diverse sites samen met tandartsen, ziekenhuizen en collega-artsen vanuit specifieke samenwerkingsovereenkomsten. Je werkt ondernemend en bouwt mee aan een eigen verhaal, eerder dan vanuit een ziekenhuiscontext.


Inhoudelijk?

Als MKA-Chirurg zal je hoofdactiviteit in deze praktijk bestaan uit het uitvoeren van lokale ingrepen. Naast maxillo-faciale chirurgie verdiep je je mee in de techniek van vettransplantatie. Hiertoe zijn de nodige toestellen alvast voorzien!

Je bent iemand die volledig voor een project wil gaan, nauwgezet en kwalitatief werk levert én een grote flexibiliteit aan de dag kan leggen. Een goede kennis van Nederlandse taal voor de vestiging in België en Nederland is belangrijk. Op termijn kan jouw activiteit ook uitgebreid naar Frankrijk. Je staat open voor een samenwerking en bent bereid om mee te bouwen aan dit concept!


What’s in it for you?

Je komt terecht in een fijne werkomgeving met korte communicatielijnen. Er wordt ruimte geboden voor initiatief en bereidheid om de praktijken te helpen verder uitbouwen. Je werkt op payroll of als zelfstandige volgens zeer gunstige financiële voorwaarden.


Wat moet je nu doen?

Ben je geprikkeld door dit verhaal en wil je meer weten? Neem dan contact op via deze link of stuur een mail naar celine@2thact.be .

Comments


bottom of page