top of page

IN DE KIJKER: Vacature Arts-Data Expert (hybride)

Wie?

Ben je een arts(-specialist) en heb jij een bijzondere ervaring of interesse in medische data en datamodellen? Ben jij ondernemend, een netwerker én heb jij een innovatieve en ethische visie op hoe men met medische data moet omgaan? Heb jij een hart voor zeldzame pathologie en wil je meewerken aan correcte oplossingen en opvolging hiervoor? Ben jij daarenboven een geboren motivator en bemiddelaar met sterke organisatorische en communicatieve skills? Dan is dit misschien wel jouw kans om persoonlijk te groeien!


Waar?

Je zal jouw rol van arts uitoefenen binnen een professioneel high-end organisatie. Dankzij de hybride manier van werken en de autonomie die je hebt, kan je deze opdracht van eender waar uitoefenen. Wekelijks zijn er contactmomenten met het team op wisselende en hybride locaties in Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Deze functie biedt jou de nodige uitdaging en variatie. Naast jouw functie als coördinator, trekker en expert kan je je ook uitleven in de uitrol en opvolging van nieuwe projecten. Deze opdracht kan van 2 à 3 dagen per week kan gecombineerd worden met een klinische activiteit. Mogelijkheid tot groei naar een voltijdse opdracht.


What’s in it for you

Een uitdagende functie met tal van ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Je kan bijdragen aan een ethisch kader en kennis over health data en bijzondere pathologie. Een mature werkcontext waarin je op hoog niveau kan communiceren en samenwerken.


Wat moet je nu doen?

Klinkt dergelijke uitdaging je op het lijf geschreven? Aarzel niet, en neem dan nu contact op met ons. Graag vertellen wij je veel meer over de inhoudelijke invulling en werkcontext!


👉Sara@2thact of 0475/63.09.55


Comments


bottom of page