top of page

IN DE KIJKER: Vacature Diensthoofd Spoedgevallen Limburg

Bijgewerkt op: 4 sep. 2023

Wie?

Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde of beschik jij over een BBT in de urgentiegeneeskunde? Beschik jij over een eerste leidinggevende ervaring?

Heb jij een innovatieve visie op hoe een spoeddienst moet werken?

Ben jij daarenboven een geboren motivator en bemiddelaar met sterke organisatorische en communicatieve skills? Dan is dit misschien wel jouw kans om persoonlijk te groeien!


Waar?

Je zal jouw rol van diensthoofd spoedgevallen uitoefenen in een professioneel regionaal ziekenhuis dat deel uitmaakt van een mooi netwerk in Limburg. Dankzij de centrale ligging en toegang tot het snelwegennetwerk is de vlotte bereikbaarheid vanuit de omliggende (groot)steden een grote troef.


Inhoudelijk?

Deze functie biedt jou de nodige uitdaging en variatie gezien jouw takenpakket ook beleidsmatige taken zal omvatten. Naast jouw functie als operationeel urgentiearts kan je je ook uitleven in de uitrol en opvolging van (verbeter-)projecten en in de coördinatie van de dienst spoedgevallen. Binnen deze functie krijg je voldoende tijd en ruimte om je te verdiepen in de interne en externe werking.


What’s in it for you

Een uitdagende functie met tal van ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. De frequente overlegmomenten zorgen voor een open communicatiecultuur binnen jouw afdeling en dragen bij aan een goede werksfeer.

Wat moet je nu doen?

Klinkt dergelijke uitdaging je op het lijf geschreven? Aarzel niet, en neem dan nu contact op met ons. Graag vertellen wij je veel mee over de inhoudelijke invulling, werkcontext en (goede) verloning! 👉 sara@2thact.be of 0475/63.09.55


Kommentit


bottom of page