top of page

IN DE KIJKER: vacature klinisch bioloog Vlaanderen

Wie?

Ben je een arts of apotheker klinisch bioloog aan de start van jouw carrière of heb je al werkervaring? Beschik je over relevante labo-ervaring, binnen een privélabo of binnen een ziekenhuissetting? Heb je daarnaast een passie voor klinische chemie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Inhoudelijk?

Deze uitdagende functie heeft heel wat te bieden. Naast de vooruitstrevende setting binnen automatisatie, POCT, kwaliteitssysteem en projectwerk, is er ook een kernlabo die volledig uitgebouwd is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen deze functie.

Daarnaast is er dynamisch jong team dat klaarstaat om met jou samen te werken!


What’s in it for you?

Hecht jij veel waarde aan teamwork en open communicatie? Schrikken projecten en nieuwe analyses binnen de klinische chemie jou niet af? Wil je meewerken aan de sterk uitgebouwde Point Of Care Testing (POCT)? Word je graag geprikkeld door interessante en meer complexe casussen en ziektebeelden? Dan is dit gespecialiseerd centrum iets voor jou!


Waar?

Je komt terecht in een universitaire omgeving in een ziekenhuis in Vlaanderen. Interesse in wetenschappelijk onderzoek is mooi meegenomen.


Wat moet je nu doen?

Word je geprikkeld door het lezen van bovenstaande vacature? Twijfel niet verder en neem contact op met ons. We vertellen je graag vrijblijvend meer over deze opportuniteit!


anne-Sophie@2thact.be of bel 0472/78.55.46

Comments


bottom of page