top of page

IN DE KIJKER: vacature Neuro Radioloog Vlaanderen

Bijgewerkt op: 21 sep. 2023

Wie?

Ben je radioloog en ben jij op zoek naar meer variatie in jouw job? Straal jij als je met onderzoek kan bezig zijn en/of artsen in opleiding mag begeleiden?

Heb jij een eerder doorgedreven kennis van Hoofd en nek? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Inhoudelijk?

Deze uitdagende functie heeft heel wat te bieden. Naast de vooruitstrevende setting met een heel breed gamma aan nieuwe apparatuur, is er ook een sterke basis aan onderzoeksmateriaal. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een trekkersrol binnen deze functie.

Daarnaast is er dynamisch jong team dat klaarstaat om met jou samen te werken!


What’s in it for you?

Hecht jij veel waarde aan teamwork en open communicatie? Schrikken projecten en nieuwe analyses binnen de neuro radiologie jou niet af? Wil je meewerken aan een warm team van radiologen die samen voor hetzelfde project gaan? Word je graag geprikkeld door interessante en meer complexe casussen en ziektebeelden? Dan is dit gespecialiseerd centrum iets voor jou!


Waar?

Je komt terecht in een universitaire omgeving in een ziekenhuis in Vlaanderen. Interesse in wetenschappelijk onderzoek is mooi meegenomen.


Wat moet je nu doen?

Word je geprikkeld door het lezen van bovenstaande vacature? Twijfel niet verder en neem contact op met ons. We vertellen je graag vrijblijvend meer over deze opportuniteit!Comments


bottom of page