top of page

IN DE PICTURE: Vacature pneumoloog Vlaams-Brabant

What’s in it for you?

Krijg jij graag veel vrijheid om jezelf als arts te ontplooien? Wekt de uitbouw van een nieuwe dienst pneumologie jouw interesse op, maar wil je toch liever niet van nul starten? Dan is deze kans écht iets voor jou!

Alles wat betreft infrastructuur, verpleegkundige ondersteuning als patiëntenbestand (van 3 pneumologen) zijn reeds aanwezig. Tevens is er géén inkoop of inloopperiode, waardoor de inkomsten vanaf dag 1 eerlijk verdeeld worden.

Indien jij met een specifieke interesse of expertise komt, kan bekeken worden samen met directie en/of medische raad welke bijkomende investeringen er nodig zijn. Zoek jij eventueel een functie waarbij je jouw klinische activiteit kan combineren met een universitaire opleiding of activiteit? Ook dit kan! Deeltijds werken is mogelijk.


Inhoudelijk?

Je voert jouw takenpakket uit in een aangename werkomgeving, binnen een warm verpleegkundig team en aan de zijde van een pas gestarte pneumoloog-intensivist. Patiënten kunnen bij jou terecht voor bronchoscopie, longfunctie, ergospirometrie, slaaplabo en/of zuurstofconventie. Dit al dan niet in het dagziekenhuis. Tijdens de gunstige wachtregeling werk je vlot samen met andere disciplines (zoals spoed) en ben je oproepbaar.


Waar?

Je zal werken in een sterk dynamisch regionaal ziekenhuis in de regio Vlaams-Brabant. Het ziekenhuis ligt zeer centraal, nabij grootsteden en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De voertalen zijn er hoofdzakelijk het Nederlands en Frans.


Wie?

Je bent (bijna) erkend in België als pneumoloog, al dan niet met een bijkomende bekwaming. Je kan vlot communiceren en enthousiasmeren en hebt een neus voor ondernemen in groep. Bovendien zet jij hoogkwalitatieve zorgverlening hoog op de agenda.


Wat moet je nu doen?

Ben jij benieuwd naar meer en zou je graag brainstormen over een volgende stap? Geef dan gerust een seintje naar celine@2thact.be of via onze website.

Comments


bottom of page