top of page

IN DE SPOTLIGHT: Vacature Arbeidsarts Limburg

What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Heb je de specialisatie nog niet behaald? Dan kan je de opleiding volgen terwijl je aan de slag bent, en dit op jouw tempo. Deze functie biedt een contract onbepaalde duur met tal van voordelen, waaronder een bedrijfswagen, loonbonus en ruime verlofregeling. Bovendien staat een gezonde work-life balance hoog op de agenda! Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Het team van arbeidsartsen, waar je deel van zal uitmaken, hangt heel sterk aan elkaar. Je komt dus alvast in een warm nest terecht! Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts maak je deel uit van een multidisciplinair team en werk je nauw samen met collega-preventieadviseurs en verpleegkundigen. Je ben onder meer verantwoordelijk voor het gezondheidstoezicht van de medewerkers in de aan jouw toegewezen (veelal logistieke) bedrijven. Overal waar gewerkt wordt, kom jij als arbeidsarts. Dus bereid je maar voor om op heel diverse, boeiende, out-of-the box plaatsen te komen! Verder staan interdisciplinaire projecten ook op jouw agenda. Je hebt hierbij de ruimte om deze op eigen interesse en expertise af te stemmen.

Als arbeidsarts ben je hoofdzakelijk de intermediair tussen werkgever en werknemer. Met een oplossingsgerichte kijk en groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je de raadgever van de klant en geef jij advies op vlak van preventie & welzijn aan beide partijen.


Waar?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Je zal ingezet worden in regio Limburg, waarbinnen je op verplaatsing jouw activiteit uitvoert.


Wie?

Ben je arts (-specialist) met een bijkomende specialisatie of interesse in arbeidsgeneeskunde? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zowel mensen zonder ervaring, als arbeidsartsen met al wat jaren op de teller komen in aanmerking voor deze positie.

Wat moet je nu doen?

Geprikkeld door deze interessante functie in een uiterst boeiend bedrijf? Neem dan nu contact op met ons. We geven graag meer details en context! Mail gerust naar celine@2thact.beComentários


bottom of page