top of page

Met spoed gezocht : urgentist/acutist

Bijgewerkt op: 4 sep. 2023

Wie?

Ben jij arts-specialist in urgentiegeneeskunde of acute geneeskunde of zal je deze erkenning op korte termijn behalen? Ligt jouw hart bij urgentiegeneeskunde? Spreekt het jou aan om te werken in een spoedgevallendienst met een erkende MUG-functie binnen een familiaal, gezellig regionaal ziekenhuis? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Je zal werkzaam zijn in een algemeen ziekenhuis gelegen in de driehoek Gent-Brussel-Kortrijk. Het merendeel van de patiënten is Nederlandstalig. Je komt terecht in een warm team die zorg draagt voor elkaar en die open staat voor vernieuwing.


Inhoudelijk?

Als urgentiearts in deze professionele spoedgevallendienst met erkende MUG-functie kom je in aanraking met interessante casussen waar je veel zelf mag doen. Je mag heel wat flexibiliteit verwachten. Je kan werken in een ongedwongen sfeer met een gemotiveerd verpleegkundig team. Zo kan je meebouwen aan kwalitatieve zorg en aan een intercollegiale samenwerking met andere diensten, met doorverwijzers en met samenwerkende ziekenhuizen. Je krijgt ook de kans om jouw inbreng te geven met het oog op de verdere optimalisatie van de dienst.


What’s in it for you?

Je kan werken in een ziekenhuis met oog voor kwaliteit, innovatie en optimalisatie en dit in een warme en collegiale sfeer. Je krijgt een contract als zelfstandige van onbepaalde duur.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan snel. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte persoon bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie overeenstemt met jouw ambities.


Comments


bottom of page