top of page

NEW: Vacature Hoofdarts Brussel

What’s in it for you?

Koester jij de ambitie om de verdere stap in jouw carrière te zetten? Ben je een ervaren diensthoofd met honger naar meer? Of heb je als hoofdarts in jouw huidige job een nieuwe uitdaging nodig?  Wil jij met jouw visie en passie een ziekenhuis mee doen groeien naar een volgende kwaliteitsniveau?


Inhoudelijk

Dit middelgroot Brussels ziekenhuis is op zoek naar een hoofdarts. Dit ziekenhuis ligt in een omgeving en context in een boeiende expansie en transitie. Als hoofdarts ben je verantwoordelijk voor het medisch departement en vertegenwoordig je de medische directie.


Je hebt een nauwe samenwerking met de Medische Raad en legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur.  Jouw functie is cruciaal in kader van waarborgen van de kwaliteit van de zorg en de efficiëntie van de medische departementen.


Profiel

Voor deze functie zoeken we een arts-specialist met een uitgesproken medische visie en een breed netwerk. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met ziekenhuismanagement, -wetgeving en heb je de juiste leidinggevende kwaliteiten en ervaring. Sterke vaardigheden op vlak van netwerken en draagvlak creëren is een must.


Tevens zoeken we iemand met sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het nederlands als in het frans.

Voel jij je aangesproken hierdoor? Dan rest er jou nog 1 iets te doen…


En nu?

Neem contact op via anne-sophie@2thact.beComments


bottom of page