top of page

Referentie: plaatsing onderzoeksartsen

Bijgewerkt op: 6 dec. 2018

Search & plaatsing: 2017 - 2018

Voor een grote speler in de farmaceutische sector zijn wij specifiek op zoek gegaan naar onderzoeksartsen. Dit voor het uitvoeren en opvolgen van fase 2 onderzoeken op gezonde vrijwilligers vanuit een klinisch onderzoekscentrum.


Voor deze artsen is dit een ideale gelegenheid om hun kennis en ervaring in te zetten op een totaal andere manier en binnen een andere context. Deze artsen ervaren nu via deze weg ook de voordelen en uitdagingen van een grote internationale context.


Zo is er specifiek een MKL arts gestart die na iets meer dan 20 jaar ervaring in ziekenhuizen een andere sfeer en werkcontext wilde opsnuiven.

Daarnaast ook een jonge pas afgestudeerde arts die na stages in ziekenhuizen, er bewust voor gekozen heeft om haar carrière in de richting van onderzoek verder te zetten. Deze twee Nederlandse artsen maakte bewust een stap naar België. Dit toont de sterke meerwaarde van het partnership met onze Nederlandse partner BKV.


Daarnaast hebben we tevens een Huisarts geplaatst die, na een aantal jaren in het buitenland, resoluut kiest voor een vaste betrekking binnen een uitdagende internationale context. Hierbij is zijn ervaring uit het buitenland zeker meegenomen.


Welke artsen hebben via 2THACT een nieuwe start gemaakt?Comments


bottom of page