top of page

Referentie: plaatsing pneumoloog

Met onverhulde trots kunnen wij aankondigen dat de samenwerking tussen 2THACT en BKV opnieuw tot een succesvolle plaatsing heeft geleid. Onze Nederlandse partnerorganisatie BKV stelde ons begin 2020 namelijk een pneumoloog voor die op zoek was naar een vaste positie in Vlaanderen. Aan enthousiasme, werkijver en ervaring ontbrak het deze arts alvast niet. Wij konden dan ook niet wachten om met deze pneumoloog aan de slag te gaan.


Vanuit onze sectorkennis en nauw contact met de medische wereld werden we al snel op de hoogte gesteld van een interessante mogelijkheid. Deze functie leek de ideale match voor de Nederlandse pneumoloog in kwestie. Meerdere gesprekken tussen de pneumologen, de hoofdarts en de kandidaat bewezen deze stelling. Zo kwam kort nadien reeds het nieuws dat deze arts aanvaard was én spoedig zou starten op de dienst. Sinds dit najaar vervoegt hij het team van pneumologen als vast teamlid.


De kandidaat liet ons ondertussen reeds weten heel gelukkig te zijn met zijn keuze. Hij vindt België geweldig en is erg warm onthaald door zijn collega’s. Na al die jaren heeft hij zijn plekje gevonden. Ook de klant bleek heel tevreden dat we hen op zo’n korte termijn uit de nood hebben kunnen helpen. Uiteraard stemt dit ook 2THACT én BKV goedgezind. Hier doen we het toch voor! De onmiskenbare waarde van sterke partnerships is bij deze nog eens benadrukt. BKV, bedankt voor deze samenwerking!


Ben je benieuwd of wij ook jou kunnen begeleiden naar de juiste functie als pneumoloog? Neem dan contact met ons op. Wie weet vind jij dan ook binnenkort jouw geknipte werkomgeving.
Comments


bottom of page