top of page

Vacature reumatoloog academische setting Vlaanderen

Bijgewerkt op: 13 jan. 2020

Wie?

Ben je arts-specialist in de reumatologie? Beschik je over een PhD of ben je bereid om je verder te verdiepen en je PhD te behalen? Dan hebben we voor jou een interessante kans.


Waar?

De open positie situeert zich in een universitair ziekenhuis in Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Je komt terecht in een academische setting. In de eerste plaats doe je vooral consultaties. Dit zijn zowel eerstelijnsconsultaties als moeilijkere cases. Op regelmatige basis ga je in overleg met de collega’s rond bepaalde patienten. Naast je taken als reumatoloog, verdiep je je verder in onderzoek. Het is noodzakelijk dat je bereid bent om op termijn je PhD te behalen, indien je deze nog niet hebt.


What’s in it for you?

Een academische setting biedt heel wat uitdaging en mogelijkheden om verder onderzoek te verrichten. Daarnaast heb je heel wat klinisch werk waar je een grote variatie aan pathologieën ziet. Je komt terecht in een team waar er een aantal ervaren artsen zijn die je kunnen ondersteunen.


Wat moet je nu doen?

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen indien je geprikkeld bent door deze vacature. Op basis van jouw verhaal achterhalen we samen of deze functie wel eens jouw droomjob zou kunnen zijn.

Comentarios


bottom of page