top of page

Vacature Dermato Anatoom-patholoog Antwerpen

Bijgewerkt op: 23 jan.

What’s in it for you

Je zal werken op een afdeling met belangrijke focus op verdere ontwikkeling, uitbouw en (internationale) netwerking. Hierbij krijg jij volop de kans om jezelf verder te ontplooien, alsook mee te bouwen aan de afdeling. Deze innovatieve werkomgeving biedt jou een state-of-the-art technische tool waarbij alle stalen 100% digitaal verwerkt worden. Dit creëert alvast een grote vrijheid in jouw werkschema, die tevens ook uit thuiswerk bestaat. Wachtdiensten horen er uiteraard bij, maar zijn oproepbaar en zeer gunstig geregeld binnen het team.


Inhoudelijk?

Globaal neem jij (mede)verantwoordelijkheid voor de werking van de afdeling en de huidige behoeften van de dienst. Als anatoom-patholoog heb je enerzijds een actieve rol in de verschillende deelgebieden waarbij de primaire focus ligt op dermatopathologie. Anderzijds zet je als teamplayer jouw communicatieve en coachende sterktes in. Het begeleiden van studenten en/of collega’s is een tweede natuur voor jou. Ook het opzetten van nieuwe onderzoeksprojecten volgens eigen expertise/interesse behoort tot jouw takenpakket.


Wie?

Ben jij als (ervaren) arts in de pathologische anatomie zoekende naar een nieuwe uitdaging? Heb jij bovendien bijkomende affiniteit met dermatopathologie? Dan ben je de geschikte kandidaat voor deze positie! Het bezit van een Phd strekt tot aanbeveling.


Waar?

Je komt terecht in een groot en dynamisch ziekenhuis in de ruime regio rond Antwerpen. Het ziekenhuis is vlot bereikbaar vanuit Antwerpen en staat bekend voor klantvriendelijke en kwalitatief hoogstaande zorg.


Wat moet je nu doen?

Wil je deze opportuniteit graag verder onder de loep nemen? Ben je geprikkeld, maar is het nog onduidelijk of er een match kan zijn met jouw profiel? Geef ons dan vrijblijvend een seintje. We spreken graag samen alles even door.


Niet gevonden wat je zoekt in deze vacaturebeschrijving? Laat het ons gerust weten! We gaan samen aan de slag om jouw ideale job te vinden, passend op jouw competenties en wensen.


Comments


bottom of page