top of page

Vacatures arbeidsarts (to be)

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021

Wie?

Heb je al een specialisme arbeidsgeneeskunde op zak of behaal je deze binnenkort? Ben je een afgestudeerd arts (basis of een ander specialisme) en heb je interesse in deze wereld? Dan is dit misschien jouw kans!


Waar?

De opportuniteiten situeren zich verspreid over Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts voer je merendeels medische onderzoeken uit. Daarnaast heb je ook nog een administratief luik en doe je bedrijfsbezoeken. Na enige ervaring opgedaan te hebben, heb je de kans je aan te sluiten bij werkgroepen.

Communicatieve skills zijn heel belangrijk binnen deze functie. Jouw rol bestaat eruit om de neutrale verbinder te zijn op vlak van preventie & welzijn tussen de werknemer en de werkgever.

Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.

Indien je nog geen diploma als arbeidsarts hebt behaald, kan je als arbeidsarts aan de slag terwijl je de studie opneemt. Dan dien je 1 dag of 2 dagen per week (afhankelijk van hoe jij je traject wil indelen) les te volgen op de universiteit. Daarnaast wordt er ook een interne opleiding voorzien.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts en bieden ze je tal van voordelen, waaronder: een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.


Wat moet je doen?

Wil je graag meer weten? Neem dan zeker contact met ons op, we vertellen je er graag over.

Comments


bottom of page