top of page

Vacature arbeidsarts Brussel

Wie?

Ben je arts (-specialist) met een bijkomende specialisatie of interesse in arbeidsgeneeskunde? Jouw communicatieve en dienstverlenende houding werkt vaak aanstekelijk? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!


Waar?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Je zal ingezet worden in regio Brussel (Halle en Vilvoorde), waarbinnen je op verplaatsing jouw activiteit uitvoert. Tweetaligheid Nederlands-Frans wordt omwille van deze specifieke regio vereist.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts maak je deel uit van een multidisciplinair team en werk je nauw samen met collega-preventieadviseurs en verpleegkundigen. Je ben onder meer verantwoordelijk voor het gezondheidstoezicht van de medewerkers in de aan jouw toegewezen bedrijven. Verder staan interdisciplinaire projecten ook op jouw agenda. Je hebt hierbij de ruimte om deze op eigen interesse en expertise af te stemmen.

Met een oplossingsgerichte kijk en groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je de raadgever van de klant en geef jij advies op vlak van preventie & welzijn aan zowel werknemer als werkgever.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Heb je de specialisatie nog niet behaald? Dan kan je de opleiding volgen terwijl je aan de slag bent, en dit op jouw tempo. Deze functie biedt een contract onbepaalde duur met tal van voordelen, waaronder een bedrijfswagen, loonbonus en ruime verlofregeling. Bovendien staat een gezonde work-life balance hoog op de agenda! Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.

Wat moet je nu doen?

Geprikkeld door deze interessante functie in een uiterst boeiend bedrijf? Neem dan nu contact op met ons. We geven graag meer details en context! Mail gerust naar celine@2thact.be

Comentários


bottom of page