top of page

Vacature endocrinoloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben jij erkend arts-specialist in de endocrinologie of ligt de erkenning binnen handbereik? Al eens nagedacht over een (volgende) positie in een gezellige setting? Hieronder alvast meer specifics!


Waar?

Je wordt tewerkgesteld in een sterk, algemeen ziekenhuis in Oost-Vlaanderen. Tweetaligheid kan een meerwaarde bieden, maar geen must.


Inhoudelijk?

Je zal frequent multidisciplinair samenwerken (intra- en extramuraal) waarbij je bovendien de kans krijgt om een specifiek subspecialisme binnen de endocrinologie verder vorm te geven. Het ziekenhuis is lid van de diabetesconventie met bijhorend diabeteseducatoren-team. Je staat in om kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen aan de bevolking in deze regio.


What’s in it for you?

Je zal deel uitmaken van een grote associatie binnen de inwendige geneeskunde, samen met jouw 2 directe collega’s. Maak je graag gebruik van de nieuwste behandelings- en onderzoeksmethodes? De infrastructuur en omkadering is alvast aanwezig! Het grote uitbouwpotentieel binnen deze discipline maakt deze plaats extra aantrekkelijk.


Wat moet je nu doen?

Druk NU op deze knop en neem contact op! We helpen jou graag verder in de zoektocht naar een 100% match.

Comments


bottom of page