top of page

2THACT zocht... een Facilitair Directeur

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023Wie?

Koester jij al langer de stille droom om door te groeien naar een directiefunctie in de zorgsector? Heb je een masterdiploma burgerlijk of industrieel ingenieur, handelsingenieur of ingenieur-architect? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons via celine@2thact.be. We zoeken graag samen met jou naar de beste match met jouw profiel.


Wat zou dit voor jou betekenen?

Wil jij mee het verschil maken in de zorg? Dit is je kans! In dit centrum ga je actief meebouwen aan een moderne en dynamische organisatie en infrastructuur. Ben je als ingenieur op zoek naar een job met dat tikkeltje extra? Deze functie is gevarieerd én uitdagend en speelt zich bovendien af in een sector die ertoe doet. Kortom, je bouwt letterlijk en figuurlijk mee met een werkgever om trots op te zijn.

Bij deze functie hoort een marktconform verloningspakket met tal van extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.


Waar?

Je zal jouw nieuwe functie uitvoeren in een middelgroot, regionaal ziekenhuis, dewelke volop inzet op brede én vooral acute pathologie, zorg en innovatie. Dit stabiel ziekenhuis is tevens volop bezig met plannen op vlak van uitbreiding én professionalisering.


Het ziekenhuis engageert zich binnen een netwerk, wat diverse én boeiende mogelijkheden tot samenwerking creëert. Voor topklinische zorg nemen ze alvast de leiding in de regio.

Ook opleiding staat hoog op de agenda. Voor mensen met ambitie in de zorg is het ziekenhuis een belangrijke en ruime opleidingsplaats. Zodoende wordt kwalitatieve zorg voor de toekomst mee verzekerd.


Inhoudelijk?

Je bent als volwaardig lid van het directiecomité eindverantwoordelijk voor de aansturing, correcte uitvoering en continuïteit van alle technische en facilitaire processen in het ziekenhuis, zoals onder meer het masterplan. Dit omhelst de technische dienst en gebouwinfrastructuur, medische instrumentatie, aankoop, schoonmaak, voeding, hoteldienst, magazijn en interne logistiek.


Je hebt ruime interesse in en/of ervaring met facility management, investeringsprojecten en duurzaamheid binnen de zorgsector. Innovatie is één van jouw drijfveren en je werkt dan ook graag proactief vernieuwende oplossingen en voorstellen uit. Dit telkens met een duidelijke en realistische vertaalslag naar het budget en investeringen. Je rapporteert hierover op een onderbouwde manier naar de Algemeen Directeur.


Vanuit jouw positie slaag je erin om de collega’s en medewerkers van het facilitair departement te motiveren en te zorgen voor een veilige, aangename en efficiënte werkomgeving. Kortom naast bouwheer ben je ook een warme en communicatieve people manager.

Goede kennis van ICT, digitalisering en (enige) ervaring met wetgeving inzake overheidsopdrachten zijn in deze context een meerwaarde.

Je vertegenwoordigt het ziekenhuis in interne en externe overlegorganen en bouwt een relevant netwerk uit met stakeholders (overheidsinstanties, architecten- en studiebureaus, gemeentes, leveranciers...).Comments


bottom of page