top of page

Vacature fysisch geneesheer kustregio

Bijgewerkt op: 22 sep. 2023


What’s in it for you?

Je komt terecht in een supraregionale setting en een organisatie in volle groei. Dit in een stimulerende en open omgeving die jouw talenten en expertise maximaal tot zijn recht laten komen.

Wil jij jouw work-life balance zelf in handen hebben? Ben jij de teamplayer die wij zoeken om de ambitieuze toekomstplannen verder mee uit te bouwen? Lees dan zeker verder!


Inhoudelijk?

Je ziet in deze positie zowel ambulante als gehospitaliseerde patiënten waarbij àlle aspecten binnen de fysische revalidatie aan bod komen. Afhankelijk van jouw interesses kan je meer gespecialiseerde raadplegingen organiseren, potentieel ook binnen de netwerkvorming. De organisatie is tevens een opleidingscentrum voor erkenning tot revalidatiearts. Als kers op de taart : je maakt geen deel uit van het wachtsysteem!


Waar?

Jouw werkplaats is een supraregionale setting in de provincie West-Vlaanderen in een prachtig kader. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands. Kennis van de Franse taal is een meerwaarde.


Wie?

Sta je als fysische geneesheer of specialist in opleiding aan het begin van jouw carrière? Hecht jij groot belang aan een stimulerende omgeving in volle ontwikkeling? In deze regio heb je alvast een blik op de horizon!

Wil jij jouw expertise verder uitbouwen en de organisatie mee naar een volgend niveau brengen? Dan ben jij wellicht de arts die wij zoeken!


Wat moet je nu doen?

Geprikkeld om in zee te gaan? Liggen jouw ambities en verwachtingen in dezelfde lijn als deze vacature? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons en maak de sprong!
Comments


bottom of page