top of page

Vacature geriater Antwerpen

What’s in it for you?

In deze setting krijg je als geriater (in spe) veel autonomie om de dienst verder te doen groeien, mits goede ondersteuning van het multidisciplinair team. Je komt terecht in een vooruitstrevende werkomgeving met sterke zorgexpertise. Dit centrum biedt jou een zeer goede omkadering en bijhorend statuut, alsook respect voor balans met privéleven (1 op 7 van wacht) en vlotte bereikbaarheid.


Waar?

Je komt terecht in een recent uitgebouwde dienst met 24 bedden, een dagziekenhuis en uitgebreide interne én externe functie. Dit gaat om een acute geriatrie en geen chronische. Tevens is er mogelijkheid in huis om te werken met geheugentesten en men wil vooral zeer patiënt gericht werken.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket omvat het verlenen van zorg aan bed, dagelijkse opvolging en uitbouw van de dagkliniek, consultaties én begeleiden van artsen in opleiding. Patient centered care staat hierbij centraal.


Jouw profiel?

Ben je of studeer je binnenkort af als geriater en heb je naast een sterke klinische interesse, ook interesse in het opleiden en begeleiden van assistenten? Help je bovendien graag mee zorgstrategisch denken over de afdeling, maar is voor jou een gezonde work-life balance van groot belang? Dan is deze opportuniteit wellicht op jouw lijf geschreven!


Wat moet je nu doen?

Maakt bovenstaande omschrijving iets in jou los? Wens je graag meer details over deze openstaande plaats? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We wisselen graag even van gedachten om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen.


Comments


bottom of page