top of page

Vacature geriater Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je of studeer je binnenkort af als geriater met sterke communicatieskills en een groot empathisch vermogen? Spreekt de hoofdverantwoordelijkheid over een dienst geriatrie jou sterk aan? Krijg je graag ruimte voor uitwisseling met en opleiding van artsen-specialisten in opleiding? Lees dan zeker even verder.


Waar?

Je komt terecht in een Oost-Vlaams algemeen ziekenhuis met universitaire samenwerkingsverbanden.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket omvat afwisselend consultaties en toezicht op de hospitalisatieafdeling. Verder sta je in voor het uitbouwen van de activiteit op de geriatrische dagkliniek. Ook multidisciplinair overleg met zowel verwijzers als het verpleegkundig team komt aan bod.


What’s in it for you?

In deze setting krijg je de kans om de dienst geriatrie uit te bouwen met ondersteuning van de internisten, artsen in opleiding én een zaalarts. Deze dienst staat bekend voor het bewerkstelligen van een zorgexpertise van het hoogste niveau wegens een samenwerkingsverband tussen de thuiszorg, de woon-zorgcentra en een academisch centrum. De grote autonomie, het sterke potentieel en de nauwe coöperatieven zijn enkele van de pijlers van deze functie.


Wat moet je nu doen?

Ben je geprikkeld door bovenstaande info en wil je graag meer details verkrijgen? Klik dan op deze link om contact op te nemen met ons. We spreken samen graag alles eens door ter begeleiding naar de volgende stap.

Comments


bottom of page