top of page

Vacature gynaecoloog Luik

Wie?

Ben jij als gynaecoloog (in opleiding) op zoek naar een werkplek in een prachtige, groene omgeving? Een rustige woon- en werkomgeving waarbij levenskwaliteit bovenaan de agenda staat? Neem jij graag de tijd voor jouw patiënten om een duurzame arts-patiëntrelatie op te bouwen? Neem deze vacature dan zeker even door.


Waar?

Je gaat aan de slag in een algemeen ziekenhuis in de provincie Luik. De site is omwille van zijn uitstekende ligging vlot bereikbaar vanuit de omliggende steden en buurlanden. Artsen kiezen vaak voor deze regio omwille van de optimale work-life balance. De regio laat zich kenmerken door het aangenaam wonen en toegankelijkheid van zowel kinderopvang als scholen (zonder wachtlijsten). Het Frans en Duits zijn de meest courante voertalen. Kennis van Duits biedt een grote meerwaarde, maar het beheersen van Frans is een absolute must.


Inhoudelijk?

Je maakt deel uit van een team van vijf, zeer complementaire, gynaecologen. Hierbij staan korte communicatielijnen en overlegmomenten centraal. Jouw takenpakket omvat het uitvoeren van zowel gynaecologische als pre- en postnatale consultaties met inbegrip van hoogrisico verloskunde. Je zal actief zijn als allround gynaecoloog inclusief de basischirurgie (voornamelijk endoscopische procedures). Totale hysterectomieën, behandelingen voor urine-incontinentie, oncologische procedures én borstchirurgie zijn in dit centrum dagelijkse kost. Je krijgt bovendien de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en organiseren naar eigen interesse en expertise.


What’s in it for you?

De diverse uitbouwmogelijkheden volgens eigen interesse/expertise, goed georganiseerde wachtregeling en collegiale werksfeer zijn grote troeven. Op deze plek kan je naar hartenlust meebouwen aan de organisatie van de dienst, met inbegrip van jouw eigen agenda.


Wat moet je nu doen?

Niet langer twijfelen, maar gewoon contact opnemen met ons! We overlopen graag alle details tijdens een persoonlijk gesprek.

Comments


bottom of page