top of page

Vacature Hoofdarts Vlaanderen

What’s in it for you?


Stel je voor dat je met jouw medische visie en passie de toekomst in een ziekenhuis kan helpen vormgeven? Als hoofdarts ben jij de architect van medische uitmuntendheid.


Ben je klaar voor deze nieuwe stap in jouw carrière als arts? Kijk je ernaar uit om medisch aan het hoofd te staan van een dynamisch ziekenhuis dat vooruitstrevende zorg biedt?


Zie je jezelf als een bruggenbouwer waarbij samenwerking en communicatie centraal staan? Ben jij ambitieus en dynamisch, een echte leidinggevende?


Lees dan snel verder!


Inhoudelijk


Dit Vlaams regionaal ziekenhuis is op zoek naar een medisch directeur. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de hoogste kwaliteit van zorg en de efficiënte werking van de medische afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de medisch-strategische doelstellingen in overleg met het directiecomité, alsook leidinggeven aan het medische team, waaronder artsen, en samenwerken met de andere afdelingen (waaronder verpleegkundigen en paramedici).


Uw profiel


- Arts-specialist

- Openstaan voor een duale managementstructuur

- Beschikken over voldoende daadkracht en leidinggevende capaciteiten

- Kwaliteit en innovatie zijn ook jouw prioriteiten

- Uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om te verbinden

- Netwerking schrikt jou niet af

- Woordvoerder


En nu?


Voldoe jij aan bovenstaande eigenschappen? Ben jij de verbinder die we zoeken en ben je klaar om deze sprong te wagen? Heb je het lef om deze uitdaging aan te gaan?


Twijfel dan niet langer en stuur ons een berichtje voor meer informatie (in alle discretie).

Contacteer ons via anne-sophie@2thact.be


Comments


bottom of page