top of page

Vacature interventioneel cardioloog West-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023

What’s in it for you?

Je werkt samen met vier gemotiveerde en ervaren cardiologen, waarvan 2 collega’s ook de bijkomende subspecialisatie binnen de interventionele cardiologie hebben. Werk jij graag met de nieuwste snufjes in een high end-werkomgeving? Hier kan dat! Deze setting met korte communicatielijnen laat een grote eigen inbreng (van nieuwe technieken) en veel ruimte voor verdere uitbouw toe. Zelf word je goed omringd door vaste cathlab-verpleegkundigen, die samen met jou alles in goede banen leiden. Staat netwerken hoog op jouw agenda? Dan zit je hier alvast op jouw plaats. Nog niet volledig overtuigd? Lees dan nog even verder!


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor zowel interventionele onderzoeken als (acute) behandelingen op het cathlab. De meest courante procedures zijn coronarografie/hartkatheterisatie, ballondilatatie al dan niet met stenting en interventies voor structureel hartlijden. Je stapt uiteraard mee in de wachtdienstregeling van de afdeling, dewelke goed georganiseerd is binnen de associatie. Naast jouw activiteit op het cathlab, voer je consultaties uit op de polikliniek en neem je deel aan het maandelijks intern dienstoverleg. Ook extern is er op wekelijkse basis de mogelijkheid om casussen af te stemmen met collega’s en te netwerken.


Waar?

Je zal werken in een middelgroot, algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands. (Basis)kennis Frans is een meerwaarde in dit centrum.


Wie?

Ben jij (bijna) afgestudeerd als interventioneel cardioloog of heb jij al wat jaren op de teller? Dan kan deze buitenkans écht iets voor jou zijn! Een gezonde én mooie leefomgeving kan jou wellicht verder enthousiasmeren.


Wat moet je nu doen?

Klikken op deze link, wij doen de rest.

Vind jij jezelf niet volledig terug in deze jobomschrijving? Neem dan zeker ook even een kijkje op onze website of contacteer ons gerust. We overlopen graag alle andere opties op basis van jouw profiel.


👉 0472/876706

Yorumlar


bottom of page