top of page

Vacature Klinisch Bioloog Limburg

What’s in it for you?

Je zal deel uitmaken van de grootste Belgische speler in deze sector. Je komt terecht in een bedrijf in volle expansie met de nodige bewegingsruimte in de verdere uitbouw van jouw dienst en je kan zo meerwaarde betekenen. Bij deze boeiende job horen ook doorgroeimogelijkheden en een gezonde work-life balans.


Inhoudelijk?

Als arts of apotheker klinisch bioloog heb je enerzijds relevante labo-ervaring, maar stuur je ook graag een team aan. Als teamplayer zet je jouw communicatieve en coachende sterktes in. Als verantwoordelijke voor een vlot verloop van de lopende onderzoeken hanteer jij sterke projectmanagement skills.


Jouw verantwoordelijkheden als arts of apotheker klinisch bioloog:

- Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de dienst microbiologie en stuurt dus het team klinisch biologen en ondersteunende staf aan;

- Je voert tevens technische en medische validaties uit;

- Je volgt vragen op van laboranten en geeft tevens medische adviezen.

- Waar nodig zet je nieuwe studies op;

- Je onderhoudt de kwaliteitshandboeken en procedures en bent medeverantwoordelijk voor het evalueren van nieuwe testmethodes;

- Je coacht je team van een vijftiental collegae en geeft hen kwalitatieve opleiding;


Kortom, herken jij jezelf en jouw ambities in dit profiel? Werk jij graag samen en met mensen? Laten we hier dan verder over praten.


Waar?

Je zal werken in een lokale vestiging van een laboratorium verbonden aan de grootste Belgische speler. Het betreft een labo microbiologie gespecialiseerd in de bacteriologie en moleculaire biologie. Je rapporteert aan de overkoepelend medisch directeur. Zelf stuur je dit labo van een 15-tal medewerkers aan en werk je nauw samen met de hoofdlaborant.


Wie?

Als natuurlijke teamleider zit managen, aansturen en coördineren in jouw bloed. Toch is een juiste afwisseling om zelf ook validaties uit te voeren, nieuwe technologie te valideren, medische adviezen te geven, enzovoort voor jou key. Daarnaast denk je medisch mee voor de gehele groep en stem je af met collega arts/apotheek klinisch biologen? Dan hebben we de geknipte job voor jou!


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Neem dan nu contact op! We overlopen graag jouw profiel in functie van de opdracht. Wie weet ben jij mogelijk onze match made in heaven?Comments


bottom of page