top of page

Vacature Medisch Directeur Waals-Brabant

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

De functie?

Op deze fijne werkplek zal je deel uitmaken van een team van 4 klinisch biologen en neem jij deel aan de wachtdienst (1 zaterdag op 4). Verder bestaat 80% van jouw takenpakket uit managementtaken. 20% van je tijd besteed je aan operationeel werk als klinisch bioloog. Als medisch directeur, leid je het laboratorium met twee vestigingen. Je zal toezicht houden op ongeveer 80 mensen. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de ontwikkelingsstrategie en voor het leggen en beheren van externe contacten. Daarnaast controleer jij de kwaliteit van de activiteiten in het laboratorium en ben je de vertegenwoordiger naar externe partijen. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie en het advies aan artsen (voorschrijvers).


Aanbod?

Het contract omvat een zelfstandig statuut (9/10den) en je krijgt een zeer concurrentiële verloning.


Waar?

Je werkt in een dynamisch privé laboratorium in Waals-Brabant en je bent bereid om zich te verplaatsen tussen twee vestigingen. Het laboratorium is in volle ontwikkeling en groei en beschikt over een eigen IT-afdeling. Je zal werken in een goede sfeer met een gemotiveerd team dat zich inzet voor het leveren van kwaliteitsdiensten aan tevreden doorverwijzende artsen.


Jouw profiel?

Je bent klinisch bioloog, bij voorkeur arts, en beschikt over een generalistische ervaring zodat je polyvalent kan werken. Heb jij goede people management skills en kan je dankzij jouw dynamische ingesteldheid een team motiveren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon voor deze functie! Beschik jij daarnaast over de volgende competenties:

  • Beleidsmatig en strategisch denken

  • Commercieel talent

  • Communicatief en sociaal vaardig

  • Vlot in informatica

  • Vlotte netwerker (bijvoorbeeld met externe partijen)

  • Een alziend oog wat betreft kwaliteit en dienstverlening

Twijfel dan zeker niet om jou aan te melden voor een verkennend gesprek!


Wat kan je nu doen?

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons indien je graag meer wil weten over deze functie. We staan alvast klaar voor een brainstorm met jou.
Comments


bottom of page