top of page

Vacature Medisch oncoloog Martinique

Wie?

Ben jij (bijna) in het bezit van de erkenning tot medisch oncoloog en sta je open om over het muurtje heen te kijken? Meer nog zelfs, over landsgrenzen heen te kijken? Heb jij specifieke interesse in de hematologie en/of urologie? Grijp dan nu deze kans en laat je betoveren door dit mooie aanbod!


Waar?

Je zal jouw nieuwe functie uitvoeren in een vooruitstrevend ziekenhuis op Frans gebied in de Caraïben. De omgeving laat zich typeren door (veelal beschermde) natuurpracht.


Inhoudelijk?

Als medisch oncoloog sta je in dit centrum in voor de continuïteit van de zorg, ook in urgente situaties. Enerzijds voer je zelfstandig consultaties uit, anderzijds ben je van supervisie op de hospitalisatieafdeling, met inbegrip van het oncologisch dagziekenhuis. Dankzij de vlotte samenwerking binnen het netwerk in de regio en met andere in house-disciplines zoals radiotherapie, urologie en chirurgie wordt het behandelplan opgesteld op maat van elke individuele patiënt.


What’s in it for you?

Je zal deel uitmaken van een team van 6 oncologen, waarbij frequente multidisciplinaire overlegmomenten de samenwerking en open communicatie bevorderen. In het kader van de opleidings- en onderzoeksactiviteiten van het centrum worden regelmatig opleidingen/bijscholingen georganiseerd. Als nieuw lid van het team krijg je bovendien de tijd en ruimte om zich in te werken in het team en verder als arts te ontplooien.


Wat moet je nu doen?

Spreekt het buitenland jou aan, maar (nog) niet de stap durven zetten? Wij helpen je graag op weg! We zoeken alles uit van practicalia tot inhoudelijke details van de vacature, zodanig jij met de best mogelijke voorbereiding aan dit nieuwe avontuur kan beginnen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons.

Comments


bottom of page