top of page

IN DE KIJKER: Vacature neurochirurg Vlaanderen

What’s in it for you?

Op deze state-of-the-art werkplek zal je samenwerken met een aantal gemotiveerde collega’s. Dit biedt de mogelijkheid om complexe casussen af te stemmen met jouw (al dan niet academisch) klankbord. Het centrum heeft alle troeven in huis qua omkadering van jouw activiteiten, waaronder een volledig uitgebouwd cathlab met ondersteuning van interventionele radiologen en een zeer goede ICU met specifieke expertise in neurotraumata en postoperatieve zorgen. Nog niet helemaal overtuigd? Misschien kan de charmante woonomgeving je dan over de streep trekken!

Inhoudelijk?

Je zal instaan voor het uitvoeren van zowel spinale als craniale chirurgie, waarbij deze laatste pijler een groot potentieel heeft in de regio. Jouw eigen inbreng en expertise voor de verdere uitbouw en consolidatie hiervan wordt sterk gewaardeerd. Verder neem je deel aan de wachtregeling en de al dan niet multidisciplinaire overlegmomenten.


Waar?

Je zal werken in een algemeen ziekenhuis in Vlaanderen. De voertaal binnen uw patiëntenbestand is hoofdzakelijk het Nederlands.


Wie?

Ben jij in het bezit van een diploma als arts-specialist in de neurochirurgie? Ben jij toevallig iemand met grondige kennis van onco-neurochirurgie? Heb jij al een aantal jaren op de teller en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken.


Wat moet je nu doen?

Kriebelt het al in de vingers bij het lezen van deze opportuniteit? Wil je graag meer details weten over het wie/wat/waar/hoe? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.




bottom of page