IN DE KIJKER: Vacature neurochirurg Vlaanderen

Wie?

Ben jij in het bezit van een diploma als arts-specialist in de neurochirurgie? Ben jij toevallig iemand met grondige kennis van onco-neurochirurgie? Heb jij al een aantal jaren op de teller en zoek je een nieuwe uitdaging? Laat je inspireren door onderstaande vacature!


Waar?

Je zal werken in een algemeen ziekenhuis in Vlaanderen. De voertaal binnen uw patiëntenbestand is hoofdzakelijk het Nederlands.


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor het uitvoeren van zowel spinale als craniale chirurgie, waarbij deze laatste pijler een groot potentieel heeft in de regio. Jouw eigen inbreng en expertise voor de verdere uitbouw en consolidatie hiervan wordt sterk gewaardeerd. Verder neem je deel aan de wachtregeling en de al dan niet multidisciplinaire overlegmomenten.


What’s in it for you?

Op deze dienst zal je samenwerken met een aantal gemotiveerde collega’s. Dit biedt de mogelijkheid om complexe casussen af te stemmen met jouw klankbord. Het centrum heeft alle troeven in huis qua omkadering van jouw activiteiten, waaronder een volledig uitgebouwd cathlab met ondersteuning van interventionele cardiologen en een zeer goede ICU met specifieke expertise in neurotraumata en postoperatieve zorgen. Nog niet helemaal overtuigd? Misschien kan de charmante woonomgeving je dan over de streep trekken.


Wat moet je nu doen?

Kriebelt het al in de vingers bij het lezen van deze opportuniteit? Wil je graag meer details weten over het wie/wat/waar/hoe? Klik dan deze link aan. We lichten graag het tipje van de sluier op!