top of page

Vacature neuroloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je algemeen neuroloog of voltooi je binnenkort deze opleiding? Breid je graag je kennis én een dienst uit op basis van jouw interesses? Heb je eventueel ambitie om op termijn door te groeien naar de rol van diensthoofd? Klik dan nog niet weg.


Waar?

Je zal werken in een middelgroot en algemeen ziekenhuis in de regio Oost-Vlaanderen. Weliswaar kent deze site een vlotte verbinding met onder andere West-Vlaanderen en Wallonië.


Inhoudelijk?

Jij combineert in deze functie ambulante consultaties met opvolging van de hospitalisaties op de dienst neurologie. Verder ben je ook mede verantwoordelijk over de beroertezorg op de stroke unit. Op basis van jouw wensen kunnen meer gespecialiseerde raadplegingen gehouden worden. Zowel deelname aan het team- en multidisciplinair overleg als aan het wachtsysteem hoort ook tot jouw takenpakket.


What’s in it for you?

Jouw team bestaat uit 2 ervaren neurologen, paramedici, verpleegkundigen en zo nu en dan een ASO. Indien gewenst krijg je er de kans om je binnen het ziekenhuisnetwerk verder te bekwamen in jouw focus- of interessegebied. Andere pluspunten van deze positie zijn de gedeelde wachtregeling met een nabijgelegen ziekenhuis, de financiële voorwaarden én de open-minded directie.


Wat moet je nu doen?

Wil je vrijblijvend wat extra toelichting over deze functie? Contacteer ons dan via deze link. Wij luisteren met veel plezier naar jouw competenties en wensen, waarna we samen uitzoeken of deze positie iets voor jou kan zijn.コメント


bottom of page