top of page

Vacature neuroloog Oost-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 8 mei 2023

Wie?

Ben je als arts-specialist in opleiding of neuroloog op zoek naar respectievelijk een eerste of nieuwe uitdaging? Wil je je graag breed oriënteren binnen de algemene neurologie met het uitbouwen van een focusdomein? Zet je zo graag je schouders onder de uitbreiding van een dienst? Neem dan even de tijd om verder te lezen.


Waar?

Je gaat aan de slag in een perifeer ziekenhuis in de regio Oost-Vlaanderen met mogelijkheid tot raadplegingen op een nabijgelegen site. Het ziekenhuis is vlot bereikbaar vanuit de omliggende grootsteden.


Inhoudelijk?

Je houdt enerzijds vooral algemene raadplegingen of meer gespecialiseerde consultaties op basis van jouw interesses. Zo is er zeker ruimte tot het opnemen van inhoudelijke projecten zoals dementie, bewegingsstoornissen en eventueel slaapgeneeskunde. Anderzijds ben je ook verantwoordelijk voor de opgenomen neurologische en stroke-patiënten op de afdeling.


What’s in it for you?

Je vult binnen deze functie het team van 3 neurologen aan met geregeld ondersteuning door een specialist in opleiding. Bovendien biedt ook het ziekenhuisnetwerk heel wat mogelijkheden tot uitwisseling van expertise. Het familiale contact met patiënten, de vlotte samenwerking met spoed, het oproepbare wachtsysteem en de verminderde raadplegingsuren tijdens je wachtweek zijn overige troeven van deze positie.


Wat moet je nu doen?

Zie je jezelf wel passen in deze context? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij je vragen en twijfels zodat jij een geïnformeerde beslissing kunt nemen omtrent deze mogelijkheid.Comments


bottom of page