top of page

Vacature neuroloog West-Vlaanderen

Wie?

Bezit je of behaal je binnenkort jouw diploma als arts-specialist in de neurologie? Werk je graag all round met grondige kennis van neurofysiologie? Heb je eventueel iets meer interesse in de acute pathologie? Check dan toch maar eens onderstaande vacature.


Waar?

Je zal werken in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands, maar toch kom je ook in mindere mate in contact met Franstaligen.


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor consultaties binnen de brede neurologie met weliswaar de mogelijkheid om te focussen op jouw interessedomein. Ook de opvolging van de hospitalisatieafdeling, de opname van acute neurologische patiënten en toezicht over de stroke unit is part of your job. Verder neem je deel aan de acute wachtregeling en de al dan niet multidisciplinaire overlegmomenten.


What’s in it for you?

Op deze dienst zal je samenwerken met 2 gemotiveerde neurologen en gespecialiseerde verpleegkundigen. De kleinschaligheid van het ziekenhuis laat een grote eigen inbreng en veel ruimte voor initiatief toe. Nog niet overtuigd? Misschien kan de charmante woonomgeving je dan over de streep trekken.


Wat moet je nu doen?

Word je warm bij het lezen van bovenstaande omschrijving? Klik dan deze link aan. Wij ondersteunen je met alle plezier informatief, praktisch én persoonlijk bij het verkennen van deze opportuniteit.Opmerkingen


bottom of page