top of page

Vacature oftalmoloog Vlaams-Brabant

Wie?

Ben je op zoek naar een deeltijdse positie als oftalmoloog? Heb je kennis van of interesse in pediatrische oftalmologie en/of glaucoom? Kies je bewust voor een engagement in een ziekenhuiscontext? Dan kan deze vacature misschien wel eens op je lijf geschreven staan.


Waar?

Je komt terecht in een algemeen ziekenhuis in Vlaams-Brabant op een centrale locatie. De patiënten spreken er Nederlands en/of Frans.


Inhoudelijk?

Je zal in deze positie raadplegingen combineren met oftalmologische chirurgie. Je kan er je in beide activiteiten vooral toespitsen op pediatrische en glaucoompatiënten. Verder neem je ook deel aan de wachtregeling van de dienst.


What’s in it for you?

Je vervoegt een team van 2 bekwame oftalmologen met subspecialisme. In deze setting krijg je de kans om je binnen jouw discipline verder te ontwikkelen. Andere troeven van deze positie zijn de samenwerkingsverbanden binnen het ziekenhuisnetwerk, de financiële voorwaarden en het grote patiëntenpotentieel.


Wat moet je nu doen?

Lijkt bovenstaande omschrijving te passen bij jouw wensen en skills? Klik dan deze link aan. Wij nemen dan spoedig contact met je op. Zo kunnen we samen uitzoeken of jij de geknipte oftalmoloog bent voor deze uitdaging.Comments


bottom of page