top of page

Vacature pediater West-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2021

Wie?

Ben je pediater of is de erkenning bijna in zicht? Heb jij zin om met een ambitieuze schwung de dienst verder uit te bouwen, eventueel aan de zijde van een collega in duo/team. Dan ben jij misschien wel de arts die we zoeken!


Waar?

Je komt terecht in een algemeen ziekenhuis in West-Vlaanderen. Patiënten spreken er hoofdzakelijk Nederlands.


Inhoudelijk?

Jouw klinisch takenpakket varieert tussen opvolging van gehospitaliseerde pediatrische patiënten, het uitvoeren van consultaties en multidisciplinaire samenwerking met onder andere de dienst materniteit. Inhoudelijk krijg je de ruimte om naar eigen expertise een subspecialisme uit te bouwen.


What’s in it for you?

Een ideale job om mensgerichte en warme zorg te bieden aan de allerkleinsten. Je werkt dagelijks nauw samen met jouw collega-pediater en het verpleegkundig team op een dienst met tal van uitbouwmogelijkheden. Korte communicatielijnen, laagdrempelig teamoverleg en doorgroeimogelijkheden bewerkstelligen jouw jobtevredenheid. De gunstig georganiseerde wachtregeling, sterke banden met een groter geheel in de regio en aantrekkelijke verloning zijn onder meer grote troeven van deze plaats.


Wat moet je nu doen?

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek! Dit kan via het contactformulier of stuur een mail naar celine@2thact.be

Comments


bottom of page